اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

تاریخ : شنبه 5 بهمن 1398
کد 4338

علی اوسط هاشمی در آیین معارفه مدیرکل جدید آموزش فنی وحرفه ای قم:

مدیریت سازنده بر پایه خرد جمعی و خدمت خالصانه محقق می شود

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در آیین تودیع و معارفه مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان قم گفت: ما در پهنه جغرافیایی مهمی چون ایران اسلامی زندگی می‌کنیم و انتظار دیگری از مسئولان در این کشور وجود دارد، آنها باید نمونه و الگویی از مدیران ناب و اصیل باشند.
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در آیین تودیع و معارفه مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان قم گفت: ما در پهنه جغرافیایی مهمی چون ایران اسلامی زندگی می‌کنیم و انتظار دیگری از مسئولان در این کشور وجود دارد، آنها باید نمونه و الگویی از مدیران ناب و اصیل باشند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، علی اوسط هاشمی، اول بهمن ماه سال جاری در سفر به استان قم در مراسم معارفه مدیر کل جدید استان گفت: اگر معرفت در حوزه مسئولیت داشته باشیم و با عشق به مردم و توکل به خدا، کار کنیم پایانش، عزت است، اما اگر به عشق قدرت قدم برداریم، انتهای آن به سعادت ختم نمی‌شود.
هاشمی در ادامه گفت: تشییع شهید سلیمانی به عنوان یک فرد نظامی با این عظمت و تجلیل جهانی، نشان داد که باید آنقدر عزیز باشیم که مردم با اشتیاق به سمت ما بیایند و در وداع با ما نیز اشتیاقی به این عظمت نشان دهند.
وی گفت: مدیر کل سابق آموزش فنی و حرفه ای قم، بیش از ده سال در جایگاه مذکور خدمت کرد و در این مدت به دستاوردهای مهمی در حوزه آموزش و مهارت‌آموزی دست یافته است، اعتقادم بر این است که جابه جایی‌های کوتاه مدت مدیریتی، یک آسیب است و باید بستری ثابت برای کارآمدی فراهم کرد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خاطرنشان کرد: نگاه به سرمایه انسانی باید فراتر از نگرش‌های جناحی و سیاسی باشد و با تکیه بر خرد جمعی امور را پیش برد.
وی در مورد اهمیت مهارت‌ آموزی تصریح کرد: با مهارت می توان معجزه کرد و هنر آفرید، انسان محور توسعه است و معادن، نفت و دریا بدون حضور این انسان، محوریتی برای توسعه ندارند، اگر نگرشی انسانی‌تر به افراد در پیشرفت و توسعه داشته باشیم، می‌توانیم رشد کنیم.
هاشمی گفت: در موضع مهارت می‌توان اثری بزرگ خلق کرد تا بشریت از نعمت آن برخوردار باشد، این نگاه باید در سرمایه انسانی نهفته باشد تا بتوان با رفاقت و رقابت، به تعالی رسید و رقابت به معنای زدودن نیست بلکه بودن در موضع صلاحیت است.
وی با اشاره به ارزش جهانی و بدون مرز گواهی نامه های مهارت افزود: باید سنجش مهارت و استانداردها را به کار بگیریم و به صلاحیت‌ها فکر کنیم، به مهارت انسان بیندیشیم و برای آن برنامه ریزی کنیم و اگر با این نگرش به سرمایه های موجود نگاه کردیم، تولید ثروت برای سعادت و رفاه بشریت، کار دشواری نیست.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تاکیدکرد: باید به سمت خلق ثروت پیش رویم تا مشکلات اقتصادی کشور را رفع کنیم.
وی بیان کرد: آقای تقی پور مدیر جدید آموزش فنی و حرفه ای قم، دارای دکترای کارآفرینی و ارشد مدیریت است و من به انتخابی برای قم فکر کردم تا نظر استان جلب شود.
هاشمی گفت: اخیرا تفاهم نامه‌ای با مناطق آزاد امضا کردیم. هیچ شهروند مناطق آزاد نباید بدون مهارت باشد و باید نظم و قاعده پذیری را به جریان بیندازیم، اصلا باید به سمتی برویم که هر ایرانی یک مهارت داشته باشد و جریانی با گروه های مرجع به وجود بیاوریم.
 باید به این سمت برویم که هر طلبه، هر سرباز و هر فردی یک مهارت فراگرفته باشد
وی تصریح کرد: در قم به عنوان یک جهان شهر با یک میلیون و 200 هزار جمعیت، باید چتر مهارت را بگسترانیم و 200 هزار نفر را پوشش دهیم، باید به این سمت برویم که هر طلبه، هر سرباز و هر فردی حداقل یک مهارت فراگرفته باشد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بیان کرد: کار، قداستی ارزشمند دارد و وقتی با مهارت آمیخته می‌شود خلق کننده است، خداوند بزرگترین خالق است و اسباب عزت و کرامت انسانی را به زیبایی خلق کرده است.
وی گفت: باید به توانمندی انسان بیندیشیم. استعداد نهفته در انسان در مسیر توانمندسازی و ماهر شدن به شکوفایی می رسد، انسان با مدرک، ماهر نمی شود، انسان ماهر گره از گره‌های روزگار می گشاید و در صنایع و اصناف دست به خلاقیت می‌زند.
هاشمی افزود: مهارت‌آموزی، حرکتی در جهت خوداشتغالی است و نقش پیشتازی در مهارت با استفاده از باورها و اعتقادات دینی اهمیت دارد و انسان دارای مهارت، قیمت و ارزش والایی دارد.
وی خاطرنشان کرد: استان قم باید پیشتاز ارتقای وزن اجتماعی مهارت در کشور باشد و این پیشتازی به شایستگی از آن قم است و از آنجایی که از نظر معنوی دارای ظرفیت‌های فراوانی است، باید قداست کار را در نظام اداری با ارزش‌بخشی به انسان خلاق و با مهارت و اجتماعی کردن مهارت و با روی آوردن پیشتازان در عرصه معنویت و معرفت و دین، تبیین کنیم و با خرد جمعی آن را توسعه دهیم.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با اشاره به نقش آفرینی بخش خصوصی در ارتقای وزن مهارت گفت: شرکای ما در بخش خصوصی، بازوی توانمند سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای هستند، سهم بانوان در آموزشگاه های آزاد بیش از 60 درصد است که در جهت اشتغال فعالیت دارند.